Irány a tábor!

A Mártoni Tábor télen-nyáron Téged és csapatodat várja, kifejezetten csoportvezetők javaslata alapján kialakított szolgáltatásokkal. Edzőhelyet keresel tornateremmel vagy kültéri füves területtel? Tükrös táncteremre van szükséged? Fociban utazol és amatőr vagy profi füves focipályát igényelsz? Tréninget tartasz és konferenciateremre van szükséged? Vízpartra vízparti helyet szeretnél találni, kajakozáshoz-kenuhoz vagy egyszerűen csak strandolni szeretnél?
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN, nálunk ez mind meg van, sőt, több is! Táborhelyünket folyamatosan szépítjük, felújítjuk.

Táborhelyünk 155 főnek – pótágyazható – kínálunk szállást

130 fő felett a terem használat INGYENES, kizárólagos! Sőt! További kedvezményként a 130 fő feletti létszámra a szállás díjmentes, egyedül az étkezés fizetendő legkevesebb/ minimum 5 éjszaka esetén. Például 150 főnél 20 főre csak az étkezés költségtérítéses, szállás ingyenes legalább 5 éjszaka esetén! (csak ti vagytok és a kiszolgáló személyzet)

Csomagárak 2020-ban

Teljes ellátással 15000 Ft/fő

Teljes ellátással 20000 Ft/fő

Teljes ellátással 25000 Ft/fő

Teljes ellátással 30000 Ft/fő

Teljes ellátással 35000 Ft/fő

Egyedi árajánlatkérést és  felmerülő kérdéseket az info@martonitabor.hu e-mailen és a 06-30-743-1898-as telefonszámon fogadjuk

Mártoni Tábor

A Mártoni Tábor nevéhez híven Szigetszentmártonban található. Szigetszentmárton Budapesttől délre, 25 km-re található, a Csepel-sziget keleti oldalán, közvetlenül a Kis-Duna partján. A vízpart a Velencei tóra emlékeztet hangulatával, szabályozott vízszintjével és növényzetével. Szigetszentmárton lakossága 2.000 fő, mely nyáron a nyaralók miatt 3.500 főt is eléri.

A tábor megközelíthető ráckevei HÉV-vel (H6 HÉV Soroksárról) és távolsági busszal is (Csepelről), valamint igény szerint autóbusz is bérelhető. Márton és környéke kiépítettségéről a jobb oldalon található linkeken: Márton és környéke menüpont alatt olvashatsz. Részletesebb leírást Szigetszentmártonról a szigetszentmarton.hu oldalon találsz.

Szolgáltatásaink

  • tükrös, pvc-s tornaterem 8x14m-es
  • panorámás, pvc-s konferenciaterem 8x14m-es
  • Kajak-kenu használat saját stégünkről indulva
  • Klubhelyiség az esős napokra
  • Ping-pong, tv, dvd-lejátszó, UPC csatornák
  • Számítógépek, internet, wifi
  • Ingyenes, szabad strand, bérelhető füves focipálya
  • Tűzrakó-hely, bogrács, nyársak